طيب المذاق فلافل "اسكندرانى"والعجينه بيتى 💪💪
فلافل "اسكندرانى"والعجينه بيتى 💪💪.
فلافل "اسكندرانى"والعجينه بيتى 💪💪
تستطيع ببساطة طبخ فلافل "اسكندرانى"والعجينه بيتى 💪💪 باستخدام 6 مكونات و 5 خطوات. إليك كيف يمكن ببساطة {طبخ | جعل | تحضير | إفعل ذلك.
مكونات فلافل "اسكندرانى"والعجينه بيتى 💪💪
1 | إعداد - فول مدشوش الكميه حسب الرغبه. |
2 | إعداد - خضرة مشكله :كزبرة وبقدونس وممكن شبت. |
3 | أخذ - زيت -ملح وكمون وكزبرة ناشفه وفلفل اسود وشطه حسب الرغبه. |
4 | احصل على - بيكربونات الصوديوم او البيكنج صودا. |
5 | أخذ - بصله. |
6 | أخذ 4 فصوص - توم. |
فلافل "اسكندرانى"والعجينه بيتى 💪💪 خطوة بخطوة
Step 1 | يغسل الفول جيدا وينقع ف الماء ليله. |
Step 2 | يصفى من ماء النقع ويشطف. |
Step 3 | نفرم البصله والتوم والخضرة ف الكبه ثم نضيف الفول بالتدريج وقليل من الزيت للتنعيم ونفرم حتى يطحن جيدا. |
Step 4 | نضيف الملح والفلفل الاسود والكمون والكزبرة الناشفه والشطه والكربوناته ونقلب ويمكن تحفظ ف الفريزر لكن مع عدم اضافة الكربوناته الاعند الاستخدام لان تخزينه يمرر الطعم. |
Step 5 | تشكل ع هيئة اقراص وعليها سمسم وتقلى ف الزيت وبالهناوالشفا. |
Comments
Post a Comment