طيب المذاق فلافل "اسكندرانى"والعجينه بيتى 💪💪

فلافل "اسكندرانى"والعجينه بيتى 💪💪.

فلافل "اسكندرانى"والعجينه بيتى 💪💪

فلافل "اسكندرانى"والعجينه بيتى 💪💪



تستطيع ببساطة طبخ فلافل "اسكندرانى"والعجينه بيتى 💪💪 باستخدام 6 مكونات و 5 خطوات. إليك كيف يمكن ببساطة {طبخ | جعل | تحضير | إفعل ذلك.

مكونات فلافل "اسكندرانى"والعجينه بيتى 💪💪

1 إعداد - فول مدشوش الكميه حسب الرغبه.
2 إعداد - خضرة مشكله :كزبرة وبقدونس وممكن شبت.
3 أخذ - زيت -ملح وكمون وكزبرة ناشفه وفلفل اسود وشطه حسب الرغبه.
4 احصل على - بيكربونات الصوديوم او البيكنج صودا.
5 أخذ - بصله.
6 أخذ 4 فصوص - توم.

فلافل "اسكندرانى"والعجينه بيتى 💪💪 خطوة بخطوة

Step 1 يغسل الفول جيدا وينقع ف الماء ليله.
Step 2 يصفى من ماء النقع ويشطف.
Step 3 نفرم البصله والتوم والخضرة ف الكبه ثم نضيف الفول بالتدريج وقليل من الزيت للتنعيم ونفرم حتى يطحن جيدا.
Step 4 نضيف الملح والفلفل الاسود والكمون والكزبرة الناشفه والشطه والكربوناته ونقلب ويمكن تحفظ ف الفريزر لكن مع عدم اضافة الكربوناته الاعند الاستخدام لان تخزينه يمرر الطعم.
Step 5 تشكل ع هيئة اقراص وعليها سمسم وتقلى ف الزيت وبالهناوالشفا.

Comments